Στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου σήμερα 11-09-2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το Run Greece της Ρόδου 2017 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Στην σύσκεψη παρέστησαν εκ μέρους του κεντρικού ΣΕΓΑΣ ο Κ. Αθανάσιος Ράπτης, Πρόεδρος της επιτροπής αγώνων του ΣΕΓΑΣ και Α’ Ειδικός γραμματέας, ο Κ. Μάρκος Καλούδης, Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ υπεύθυνος για την περιοχή Αιγαίου και Κρήτης. Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Κ. Βασίλειος Ζήκας. Το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και γενικός συντονιστής του RUN GREECE Ρόδος 2017 Κ. Μιχάλης Παύλους. Ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Σάββας Διακονικόλας. Η υπεύθυνη εθελοντών για το RUN Greece Κα Θαρρενή Ζαννετίδη. Η σχολική σύμβουλος φυσικής αγωγής και μέλος της οργανωτικής επιτροπής Κα Αδαμαντία Φατσέα, και ο υπεύθυνος υποδομών Κ. Παναγιώτης Σταυριάς.

Εξετάστηκαν θέματα σχετικά με την διοργάνωση του Run Greece καθώς και θέματα εγκατάστασης και απεγκατάστασης της υποδομής του Run Greece Ρόδος 2017. Ακόμα περισσότερο, εξετάστηκε η συμβολή των εθελοντικών ομάδων στην όλη οργάνωση του Run Greece που θεωρείτε κομβική για την επιτυχία. Σε ότι αφορά τον παιδικό αγώνα των 1000μ την διαχείριση του οποίου θα χειριστεί η Κα Φατσέα Αδαμαντία, συζητήθηκε εκτενεστέρα το θέμα προκειμένου να υπάρξει συντονισμένη διαχείριση του αγώνα σε σχέση με τα άλλα δυο δρομικά αγωνίσματα.

Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνάντηση των υπολοίπων εμπλεκόμενων φορέων στο ξενοδοχείο Plaza (αίθουσα Θάλεια)-(Οργανωμένες εθελοντικές ομάδες-τροχαία) με ώρα έναρξης 18:00.

Τέλος, αύριο Τρίτη 12 – 09- 2017 στο ξενοδοχείο Plaza (αίθουσα Θάλεια) θα δοθεί συνέντευξη τύπου με την παρουσία μελών της οργανωτικής επιτροπής και του προαναφερόμενου κλιμάκιου του κεντρικού ΣΕΓΑΣ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ