Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων σε ξενοδοχεία και επισιτισμό με τον κ. Δ. Κρητικό

Συνάντηση με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ρόδος Αξιών», είχε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό για το ζήτημα της απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη των εργαζομένων στον τουρισμό που είναι άνεργοι, είτε είναι ενταγμένοι στα προγράμματα στήριξης, ή απασχολούνται με τις λεγόμενες ελαστικές μορφές, για όσο διαρκεί η κρίση.

Η συνάντηση ήρθε ως συνέχεια της πρόσφατης κινητοποίησης στο Δημαρχείο και της παρέμβασης στο Δήμαρχο με αίτημα τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αυτό το θέμα.

Η Επιτροπή κατέθεσε υπόμνημα στον κ. Κρητικό, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλλει να έρθει το ζήτημα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενημέρωσε για δικές του θέσεις και παρεμβάσεις.

Τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες συναντήσεις και με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Ρόδος, 10 Ιουλίου 2020

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου