Τοπικές Ειδήσεις

ΕΚΡ: Αναστολή όλων των εκδηλώσεων – Ημερίδων – Γενικών Συνελεύσεων – Διοικητικών Συμβουλίων 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου αποφάσισε, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για τη Δημόσια Υγεία, που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού, την αναστολή όλων των εκδηλώσεων – Ημερίδων – Γενικών Συνελεύσεων – Διοικητικών Συμβουλίων κ.λ.π., που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Το Ε.Κ.Ρ είναι σε επιφυλακή, για να μη φορτωθούν οι εργαζόμενοι την κρίση.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας, όταν διαπιστώσουν παραβατικές – καταχρηστικές συμπεριφορές εκμετάλλευσης, να το καταγγείλουν άμεσα στο Εργατικό Κέντρο ή στα σωματεία τους.

Το πρόβλημα αφορά όλους μας και όχι μόνο τους εργαζόμενους, γι αυτό να μην επιχειρήσουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις και να δώσουν ταξική διάσταση στο θέμα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου