Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων που ανασύρθηκε σε οικείο προβλήτα, εντός του Λιμενίσκου “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω, με την συνδρομή στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2022.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr τα αποτελέσματα από την Υποδιεύθυνση DΝΑ, δυστυχώς επιβεβαιώνουν ότι η σορός ανήκει στον άτυχο Σακελλάρη Πατέλλη του Μιχαήλ και της Μαρίνας που εξαφανίστηκε από την οικία του στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου, από το πρωί στις 10 Ιανουαρίου 2022.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.