Τοπικές Ειδήσεις

Tην Σαντραπεία  Αστική Σχολή επισκέφθηκε στο Καστελλόριζο ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου

Tην Σαντραπεία  Αστική Σχολή και το γειτονική κτίριο που στέγαζε το Παρθεναγωγείο στο Καστελλόριζο επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Η εργολαβία, ύψους 750.000€, περιλαμβάνει εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες,αλλαγή κουφωμάτων και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, καθώς και παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο

Οι εργασίες βρίσκονται πλέον στην τελική τους φάση και πολύ σύντομα το κτίριο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί.

Η ανάρτηση του αναλυτικά:

Επισκέφθηκα σήμερα τη Σαντραπεία Αστική Σχολή και το γειτονικό Παρθεναγωγείο στο Καστελλόριζο, όπου συνεργεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποκαθιστούν το ιστορικό κτίριο.

Η εργολαβία, ύψους 750.000€, περιλαμβάνει εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες,αλλαγή κουφωμάτων και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, καθώς και παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η αρχική μορφή του συγκροτήματος.

Οι εργασίες βρίσκονται πλέον στην τελική τους φάση και πολύ σύντομα το κτίριο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί, αναδεικνύοντας ξανά την ιστορική του αξία.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου