Τοπικές Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Καρπάθου ευχαριστεί τις συνεργαζόμενες παρατάξεις

H συνεργασία των τριών Δημοτικών Παρατάξεων είναι ήδη πια γεγονός και ο Δήμος εργάζεται συστηματικά για την προώθηση του Δημοτικού έργου, ξεπερνώντας εμπόδια που είχαν εμφανιστεί. Με πλήρη συνεννόηση, ειλικρινή διάλογο και διαφάνεια προχωράμε φιλόδοξα για να προχωρήσει η Κάρπαθος μπροστά. Ήδη έχουν οριστεί Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι σ΄ όλα τα όργανα του Δήμου και εντεταλμένοι σύμβουλοι οι οποίοι εργάζονται συστηματικά και με εντατικούς ρυθμούς.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ξεχωριστά και να μην ενημερωθούν όλοι οι συνδημότες μας ότι όλο αυτό το δυναμικό, όλα αυτά τα στελέχη που κατέλαβαν θέσεις ευθύνης, τις ανέλαβαν μη λαμβάνοντας την αποζημίωση που προβλέπεται από τον Νόμο. Όλοι εργάζονται αμισθί, αν και θα μπορούσαν να λαμβάνουν ότι προβλέπεται. Το ίδιο πράττω και εγώ από την αρχή της θητείας μου ως Δήμαρχος.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και να εξάρω την στάση τους. Δείχνουν και μ΄ αυτόν τον τρόπο ότι βάζουν πάνω απ΄ όλα το συμφέρον της Καρπάθου, το συμφέρον του Δήμου, αυτό το οποίο είναι και η απαίτηση του Καρπαθιακού Λαού.

Κάρπαθος 09 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου