Ειδήσεις

O Δήμος Ρόδου στηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος στην συνάντηση που είχε το Σάββατο, στο Δημαρχείο  με τον πρόεδρο του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνη Αυγερινό, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, κ. Μιχάλη Χειμώνα, της Πρόεδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου κ. Δέσποινας Δελαπόρτας, του αρχηγού του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, κ. Κων/νου Τζάνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλη Μανδρακού και του Αντιδημάρχου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Αγαπητού Πάλλα.

 

Η παραπάνω συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παράδοσης  φαρμακευτικού υλικού στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Ρόδο, καθώς και της παραχώρησης της πτέρυγας του παλιού νοσοκομείου επί της Οδού Παπαλουκά από την Β’ ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων στον Δήμο Ρόδου, για την στέγαση συλλόγων και οργανώσεων με κοινωνική δράση.

 

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο Δήμαρχος Ρόδου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των συλλόγων για την κοινωνική τους προσφορά,  υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των εθελοντικών συλλόγων και οργανώσεων που υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και συνεπικουρούν το έργο της δημοτικής αρχής, προβαίνοντας σε κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην απρόσκοπτη συνέχιση των δράσεων τους.

 

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ρόδου για την πρωτοβουλία του να δώσει λύση στο προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης που έχει προκύψει, και εκθείασε την άριστη συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Δήμου Ρόδου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης και η δρομολόγηση δράσεων που αποσκοπούν στην περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας του Δήμου Ρόδου με τους κοινωνικούς φορείς και συλλόγους με σκοπό την ανάπτυξη και προαγωγή ενός αποτελεσματικότερου εθελοντικού κινήματος, προς όφελος των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου