Αθλητικά

Διγενής: Συνεργασία με τον Goran Milosavjevic

Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», η ομάδα του Διγενή βρισκόταν κοντά σε μία συνεργασία που θα αφορούσε τα τμήματα υποδομής της.
Η συμφωνία υλοποιήθηκε, με τους Κοσκινιάτες να συνεργάζονται με τον Goran Milosavjevic, όπως γνωστοποίησαν με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον κ. Goran Milosavjevic, η οποία σε ανακοίνωση της τονίζει:
Η ανταλλαγή απόψεων με τον κ. Πλούμπη Μάριο και τον κ. Milosavljevic Goran , η γνωστοποίηση και κατάθεση του ετησίου προγράμματος “YEARLY SCOUTING & PERSONAL TRAINING PROGRAM” ,καθώς οι σκοποί και οι στόχοι του, βρήκαν σύμφωνους τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού. Η διοίκηση – πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του συλλόγου – ενέκρινε την έναρξη αυτής της συνεργασίας και την πραγματοποίηση του ετήσιου αυτού προγράμματος σε συνεργασία πάντα με το προπονητικό τιμ του συλλόγου μας.
Η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού, όπως τα τμήματα ακαδημιών, Εφήβων και Νέων, η πραγματοποίηση CAMP παρουσίας ξένων εν ενεργεία ποδοσφαιριστών, η δυνατότητα πρόσκλησης ομάδων στο γήπεδο του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού, η δυνατότητα συμμετοχής αθλητών μας σε CAMP στην Ευρώπη και κυρίως η διέξοδος και η προοπτική που δίνετε σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού και του νησιού μας γενικότερα, μέσω της επιλογής τους και της δυνατότητας της πιθανής μετεγγραφής τους σε ομάδες της Ευρώπης στο άμεσο μέλλον, είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου