Στις 19 Σεπτεμβρίου θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του στον Διαγόρα, ο Αντώνης Χρύσης… Ο 32χρονος Κώος αθλητής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παραμένει στην Κω και από την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί κανονικά στη διάθεσή του Στάθη Βλαχοδήμου. Ο έμπειρος αθλητής προπονείται σε καθημερινή βάση, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Διαγόρα. Από κει και πέρα, ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου ήταν άρρωστος χθες και δεν έκανε προπόνηση, ωστόσο θα επιστρέψει κανονικά σήμερα στο παρκέ. η ροδίτικη ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, όταν και θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου (16:00 στο «Βενετόκλειο») την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.
Φουλ ρυθμούς στον Διαγόρα, στις 19/9 στη Ρόδο ο Χρύσης!
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.