Έντονα προβληματισμένος είναι ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας, Δημήτρης Παρασκευόπουλος με την έως τώρα προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, από την αρχή της προετοιμασίας, γεγονός που δεν του έχει δώσει την ευκαιρία να δουλέψει όπως επιθυμεί, προκειμένου οι Παστιδενοί να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους.
Πάντως οι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν είναι δικαιολογημένοι, καθώς δεν ακολουθούν την προετοιμασία, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.
Ωστόσο, ο Παρασκευόπουλος ευελπιστεί το πρόβλημα να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αρχίσει να «μοντάρει» την ομάδα του Αστέρα που θα δώσει την «μάχη» της στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Από εκεί και πέρα, χθες συνεχίστηκε η προετοιμασία του συλλόγου, με όσους ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε αγωνιστικά παιχνίδια πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι και το Σάββατο, καθώς την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Αστέρα Παστίδας είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.
Αντίπαλος της ομάδας θα είναι ο Ευκλής, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο Παστίδας, με πιθανότερη ώρα έναρξης τις 17:30.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ