Ένα από τα δυσκολότερα εντός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, θα δώσει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ο Διαγόρας Βατίου.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη θα υποδεχθεί τον Διαγόρα, που συγκαταλέγεται μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Οι Βατενοί βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Ανταγόρα, γεγονός που θέλουν να εκμεταλλευτούν προκειμένου να αποσπάσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας στα υπέρ τους και τον παράγοντα έδρας.
Ωστόσο, γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στον «γηραιό», γι’ αυτό και ο Γιάννης Καμπούρης προσπαθεί να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας του να αγωνιστούν χωρίς άγχος, να προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους, έτσι ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές την διάθεσή του, καθώς τρεις έχουν τεθεί εκτός πλάνων.
Ο λόγος για τον Μάκη Ζωάννου που υπέστη ράγισμα σε δάχτυλο του ποδιού του και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο εβδομάδες, τον Σωτήρη Αδάμου που βρίσκεται εκτός Ρόδου για επαγγελματικές του υποχρεώσεις, με την επιστροφή του στο νησί μας να αναμένεται την Δευτέρα και τον Άντι Ντούσκου που είναι ανέτοιμος, καθώς έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Καμπούρη, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου ( χθες οι Βατενοί είχαν ρεπό), με το βάρος να πέφτει στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι με τον «γηραιό» .

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ