Συνεχίζεται από τη δημοτική αρχή ο αγώνας για να μπει τάξη στις παραλίες του νησιού και να μην ενοχλούνται οι λουόμενοι από τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν αλλοδαποί μικροπωλητές και μασέρ.
Μετά από εντολή του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου τα κλιμάκια ελέγχου ενισχύθηκαν με εργαζόμενους ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι.
Όπως δήλωσε χθες ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ψυλλάκης, δυο εργαζόμενοι εταιρείας σεκιούριτι μαζί με πρώην δημοτικούς αστυνομικούς θα περιπολούν συνεχώς στην παραλία “ΕΛΛΗ”
«Θα πραγματοποιούνται συνεχώς έλεγχοι. Στόχος είναι να μπει τάξη και να σταματήσουν οι δραστηριότητες των αλλοδαπών στην παραλία. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ο αγώνας όμως είναι δύσκολος», τόνισε ο κ. Ψυλλάκης.
Όπως εξήγησε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος είναι πάρα πολλοί οι αλλοδαποί που εργάζονται στις παραλίες.
«Είναι πολλοί οι αλλοδαποί που εργάζονται στις παραλίες. Όταν διαπιστώνονται προβλήματα ζητούμε και τη βοήθεια της αστυνομίας. Χθες Κυριακή, 9 Αυγούστου, συνελήφθησαν δυο άτομα γιατί διαπιστώθηκε πως εργάζονταν χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα παραστατικά», δήλωσε ο κ. Ψυλλάκης και πρόσθεσε πως την περασμένη Παρασκευή, 7 Αυγούστου είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα άλλοι τρεις αλλοδαποί.
Ο κ. Ψυλλάκης ευχαρίστησε το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Γιώργο Πόκκια για την επιμονή τους να δοθεί οριστική λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
«Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο αλλά και τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Πόκκια γιατί με πείσμα αγωνίζονται ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και το επόμενο καλοκαίρι να είναι διαφορετική η κατάσταση στις παραλίες», δήλωσε ο κ. Ψυλλάκης.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τόνισε πως οι αλλοδαποί εργάζονται πολύ… οργανωμένα, αφού έχουν φθάσει στο σημείο να παραγγέλλουν ακόμη και πάγο για να ψύχουν τα φρούτα, τα αναψυκτικά και τις σαλάτες, που διαθέτουν προς πώληση στους λουόμενους.
«Διαπιστώσαμε πως γίνεται κάθε πρωί διανομή πάγου που αποθηκεύεται σε σημεία κοντά στα αποδυτήρια. Δώσαμε εντολή στους υπαλλήλους της εταιρείας σεκιούριτι να καταστρέφουν τις σακούλες με τον πάγο για να αποθαρρύνονται οι αλλοδαποί», δήλωσε ο κ. Ψυλλάκης.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κατήγγειλε πως χρησιμοποίησαν ακόμη και γερανό για να τοποθετήσουν καντίνα σε σημείο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Καζίνο.
«Φαίνεται πως ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Κάποιοι χρησιμοποίησαν γερανό για να μεταφέρουν και να εγκαταστήσουν στην παραλία ΕΛΛΗ μια καντίνα. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και οι εργασίες σταμάτησαν», δήλωσε ο κ. Ψυλλάκης.
Με ψυχραιμία κινήθηκαν την περασμένη Κυριακή, 9 Αυγούστου, ένας ναυαγοσώστης και δύο γιατροί για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε ένα νεαρό που τραυματίστηκε στην παραλία “ΕΛΛΗ”.
Ο κ. Ψυλλάκης ενημέρωσε χθες το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να περιοριστούν οι δραστηριότητες των αλλοδαπών στις παραλίες

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ