Ο Πρωτέας Απερίου και η Όλυμπος θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο 7ο νυχτερινό τουρνουά της Καρπάθου, που διεξάγεται στη μνήμη του Μίμη Μαραγκού και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρωτιά την προσεχή Παρασκευή (20:15) στο ανοιχτό γήπεδο του Απερίου, σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι αρκετά αμφίρροπο και που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου του νησιού. Στους ημιτελικούς, ο Πρωτέας Απερίου κέρδισε με 69-51 την Αναγέννηση Μενετών (έπαιξε με την ομάδα και ο Αντώνης Σπηλιωτόπουλος που παλαιότερα έπαιξε καλό μπάσκετ) και η Όλυμπος Καρπάθου τη Βρυσιανή Μεσοχωρίου με 56-43. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη φανέλα του Πρωτέα έπαιξαν μεταξύ άλλων ο Μενέλαος Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Γκιζέτης, ο δικηγόρος Γιάννης Χριστοδουλάκης και ο Νίκος Πελεγρίνης, ενώ με την Όλυμπο αρκετοί Καρπάθιοι που κατοικούν στην Αμερική.

Τους ημιτελικούς στο Απέρι παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι, οι οποίοι δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Απέερι και βοήθησαν τις ομάδες τους να πάρουν τη νίκη. Διαιτητές των αγώνων ήταν ο Άρης Φάκαρος και Γιώργος Μητσού, ενώ στη γραμματεία βρέθηκε ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. Γιώργος Κατσικανταής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(14/08):
Απέρι (20:15): Πρωτέας Απερίου- Όλυμπος Καρπάθου
(Φάκαρος-Μητσού)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ