Τοπικές Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση Εργατικών Σωματείων κατά του νομοσχεδίου απαγόρευσης των διαδηλώσεων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση εργατικών Σωματείων στην πλατεία Κύπρου ενάντια στο νομοσχέδιο που απαγορεύει τις διαδηλώσεις.

Χαιρετισμούς απηύθυναν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Ρόδου, η ΤΔΕ των τεχνικών του ΟΤΕ, το Σωματείο των εργαζομένων στο Sheraton, εκπρόσωπος της ΔΑΣ – ΟΤΑ Ρόδου. Την κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση έκανε στέλεχος του ΠΑΜΕ από τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία.

Η κεντρική ομιλήτρια στάθηκε ιδιαίτερα σε πλευρές του νομοσχεδίου που είναι φτιαγμένες για να τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί τους αγωνιστές, για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα βγουν στο δρόμο εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώνεται.

Το μήνυμα ωστόσο που έστειλαν όλοι οι ομιλητές είναι ότι το εργατικό κίνημα πολλοί προσπάθησαν να το φιμώσουν αλλά απέτυχαν, συνεπώς το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά ακόμη κι ψηφιστεί.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέες κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ρόδος, 9 Ιουλίου 2020

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου