Ο βραβευμένος με δύο Χρυσούς  Σκούφους – Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019 Top Notch 2020, chef Μανώλης Πλατέλλας υπογράφει το νέο δημιουργικό μενού του Santa Marina κι αναλαμβάνει την καθημερινή επιμέλεια των πιάτων που φτάνουν στο τραπέζι μας.

Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις συνδυάζονται σε μια μοντέρνα κάρτα φαγητού για να μας προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Πιάτα με ελληνικές καταβολές, raw & cured επιλογές, dry aged κοπές, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και sushi βρίσκονται στο ανανεωμένο μενού του εστιατορίου. Το δείπνο κλείνουν καλοκαιρινά γλυκά από τον ζαχαροπλάστη του εστιατορίου.

Την  γευστική αυτή εμπειρία ολοκλήρωνει η πλούσια λίστα κρασιών από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες. Το προσωπικό του Santa Marina είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει εκείνο που ταιριάζει με κάθε πιάτο που θα επιλέξετε.

Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινάει στο Santa Marina, δημιουργώντας τις πιο απολαυστικές αναμνήσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ