Ειδήσεις

Η ΡΟΔΑ ενισχύει τον στόλο της

Στην αγορά τριών νέων λεωφορείων θα προχωρήσει η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ.
Το θέμα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρης Παρασκευάς, θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Μαΐου.
«Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην αγορά τριών λεωφορείων που θα δρομολογηθούν στις τουριστικές γραμμές. Τα οχήματα αυτά θα έρθουν στη Ρόδο σε ένα μήνα», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παρασκευάς.
Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου θα ληφθεί απόφαση και για την προμήθεια μηχανημάτων για την αυτόματη έκδοση εισιτηρίων.
«Πιστεύουμε πως τα μηχανήματα θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους επιβάτες μας. Παράλληλα θα διευκολύνουμε τους οδηγούς, που δεν θα χρειάζεται να έχουν και αυτή την ευθύνη», τόνισε ο κ. Παρασκευάς.
Ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ αναφέρθηκε και στην παραλαβή δύο λεωφορείων που αποκτήθηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ και θα δρομολογηθούν άμεσα στις γραμμές της πόλεως Ρόδου.
«Την επόμενη εβδομάδα θα παραληφθούν και τα δύο λεωφορεία που αποκτήθηκαν με τη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω του ΕΣΠΑ. Τα νέα οχήματα θα είναι χωρητικότητας 70- 75 θέσεων και θα δρομολογηθούν στις γραμμές της πόλεως», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρης Παρασκευάς.
Σε ερώτηση σχετικά με την ενίσχυση της ΡΟΔΑ με προσωπικό, ο κ. Δημήτρης Παρασκευάς δήλωσε ότι οι σχετικές διαδικασίες έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία.
«Τελούμε σε αναμονή της οριστικής απόφασης από το αρμόδιο υπουργείο. Θα προσλάβουμε 35 άτομα για την κάλυψη των αναγκών της θερινής περιόδου», δήλωσε ο κ. Παρασκευάς.

Σχετικά με την αναπροσαρμογή των δρομολογίων, ο κ. Παρασκευάς δήλωσε:
«Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου θα ενισχύσουμε τα δρομολόγια προς το Φαληράκι και το Παραδείσι».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου