ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγχαρητήρια του κ. Φ. Ζαννετίδη στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων για τη νέα διεθνή διάκριση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
890

Τα συγ­χα­ρη­τή­ριά του στη Λέσχη Αρ­χι­μα­γεί­ρων Δω­δε­κα­νή­σου –  Κυ­κλά­δων έδωσε ο Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Πρω­το­γε­νή Τομέα και Γα­στρο­νο­μί­ας κ. Φι­λή­μο­νας Ζαν­νε­τί­δης, για την νέα ση­μα­ντι­κή διε­θνή διά­κρι­ση που χά­ρι­σαν στην Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, με τη συμ­με­το­χή της στον 10ο Διε­θνή Δια­γω­νι­σμό Μα­γει­ρι­κής Νο­τί­ου Ευ­ρώ­πης, που έγινε στο πλαί­σιο της με­γά­λης, δι­πλής έκ­θε­σης Detrop – Oenos, που διορ­γα­νώ­θη­κε  από την ΔΕΘ-Helexpo,  από τις 3 έως τις 6 Μαρ­τί­ου 2017,  στο Διε­θνές Εκ­θε­σια­κό Κέ­ντρο Θεσ­σα­λο­νί­κης.

 Την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου εκ­προ­σώ­πη­σε η Λέσχη Αρ­χι­μα­γεί­ρων Δω­δε­κα­νή­σου- Κυ­κλά­δων, που απέ­σπα­σε το χάλ­κι­νο με­τάλ­λιο στην ιδιαί­τε­ρα απαι­τη­τι­κή κα­τη­γο­ρία “Team of the year”. Στον δια­γω­νι­σμό συμ­με­τεί­χαν  18 χώρες  από όλο τον κόσμο. Οι σεφ της λέ­σχης αρ­χι­μα­γεί­ρων Δω­δε­κα­νή­σου- Κυ­κλά­δων που συμ­με­τεί­χαν στον δια­γω­νι­σμό είναι οι κ.κ. Άκης Αμι­ράς, Δα­νι­ήλ Πα­πα­τρια­ντα­φύλ­λου και  Αν­δρέ­ας Νι­κο­λό­που­λος.

 Ο κ. Ζαν­νε­τί­δης δέ­χθη­κε την Πέμ­πτη στο γρα­φείο του τον Πρό­ε­δρο της Λέ­σχης Αρ­χι­μα­γεί­ρων κ. Νίκο Χρι­στο­φό­ρου και τον Αντι­πρό­ε­δρο κ. Επα­μει­νώ­ντα Τσίν­τζο, τους οποί­ους συ­νε­χά­ρη για τη νέα με­γά­λη επι­τυ­χία τους που προ­βά­λει διε­θνώς τη γα­στρο­νο­μία και τα προ­ϊ­ό­ντα του Νο­τί­ου Αι­γαί­ου. Πα­ράλ­λη­λα, εξέ­φρα­σε τις ευ­χα­ρι­στί­ες και την ικα­νο­ποί­η­σή του για την εξαι­ρε­τι­κή συ­νερ­γα­σία της Λέ­σχης Αρ­χι­μα­γεί­ρων με την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, επι­στέ­γα­σμα της οποί­ας ήταν η επι­τυ­χής έκ­βα­ση της διεκ­δί­κη­σης του τί­τλου της Γα­στρο­νο­μι­κής Πε­ρι­φέ­ρειας της Ευ­ρώ­πης 2019, όπου η συμ­βο­λή της Λέ­σχης ήταν κα­τα­λυ­τι­κή.

Από την πλευ­ρά τους οι κκ Χρι­στο­φό­ρου και Τζίν­τζος ευ­χα­ρί­στη­σαν τον κ. Ζαν­νε­τί­δη για την στή­ρι­ξη της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, η οποία μέσα από την συμ­με­το­χή της σε με­γά­λες εκ­θέ­σεις και διορ­γα­νώ­σεις πα­γκό­σμιας εμ­βέ­λειας, δίνει τη δυ­να­τό­τη­τα οι Αρ­χι­μά­γει­ροι των νη­σιών του Νο­τί­ου Αι­γαί­ου να προ­βά­λουν διε­θνώς το τα­λέ­ντο και τις δη­μιουρ­γί­ες τους.

Η συ­νερ­γα­σία με την Πε­ρι­φέ­ρεια θα συ­νε­χι­στεί  το ίδιο στενά και δη­μιουρ­γι­κά, με την ενερ­γό συμ­με­το­χή της Λέ­σχης Αρ­χι­μα­γεί­ρων σε κάθε εκ­δή­λω­ση , στο πλαί­σιο της Γα­στρο­νο­μι­κής Πε­ρι­φέ­ρειας της Ευ­ρώ­πης, με κο­ρύ­φω­ση το 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.