Τοπικές Ειδήσεις

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνέχεια απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, διεξήγαγε την περασμένη Παρασκευή 05.02 εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και αντιπροσώπων για την Πανελλήνια ομοσπονδία, από τις 15.00-19.00 στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS.

Δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία είχαν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη για την χρονιά του 2020.

Για την εκλογική διαδικασία, παρούσα ήταν δικηγόρος, όπως ορίσθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου και τηρήθηκαν με αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοιού.

Η προσέλευση των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία υπήρξε μαζική, και τηρήθηκαν με ακρίβεια όλα τα μέσα ατομικής προστασίας, προσερχόμενοι ανά 5 λεπτά.

Την Δευτέρα 08.02, τα νεοεκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν και συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ ως εξής:

Πρόεδρος – Γεώργιος Ματσίγκος

Αντιπρόεδρος – Τίνα Ξάνθη

Γραμματέας – Βαγγέλης Μουστακάκης

Ταμίας – Μιχάλης Ξεζωνάκης

Μέλος – Μάκης Ιντζάς

Μέλος – Νίκος Τσουκαλάς

Μέλος – Κώστας Ανδρουλάκης

Για την ομοσπονδία ως αντιπρόσωποι εκλέγησαν οι παρακάτω

Γιώργος Ματσίγκος

Τίνα Ξάνθη

Μάκης Ιντζάς

Βαγγέλης Μουστακάκης

Μαρία Χρυσάνθου

Το νέο ΔΣ αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν διαδικτυακές ολομέλειες μέσω της πλατφόρμας Zoom, για να τεθούν οι στόχοι καθώς και να γίνει ο προγραμματισμός των δράσεων του Συλλόγου για την καλοκαιρινή περίοδο. Στόχος του Συλλόγου είναι να διοργανωθούν περισσότερες ενημερωτικές εκδηλώσεις, ειδικά το διάστημα πριν την έναρξη της σαιζόν και όπου θα μπορούν να συμμετάσχουν και συνεργάτες εκτός συλλόγου. Βασικό μέλημα είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εντός και εκτός ξενοδοχείων και η επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα μέλη για την στήριξη και υπόσχεται να εργαστεί σκληρά για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών με συχνή κι εποικοδομητική συνεργασία με όλους.

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ματσίγκος               Βαγγέλης Μουστακάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου