ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να κάνει «σεφτέ» στον Πύργο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Στην πρω­τεύ­ου­σα της Ηλεί­ας βρί­σκε­ται από χθες η απο­στο­λή του Σταυ­ρού Κα­λυ­θιών, η γυ­ναι­κεία ομάδα του οποί­ου αντι­με­τω­πί­ζει σή­με­ρα τον Πα­νη­λεια­κό για τη 2η αγω­νι­στι­κή του 2ου ομί­λου της Β’ Εθνι­κής πο­δο­σφαί­ρου.

Η ομάδα του νη­σιού μας θα πα­λέ­ψει σή­με­ρα για την πρώτη της νίκη στη φε­τι­νή σεζόν, κό­ντρα σε έναν αντί­πα­λο που θέλει επί­σης τους πρώ­τους του βαθ­μούς στο πρω­τά­θλη­μα, όμως είναι στα «μέτρα» του Σταυ­ρού, που μπο­ρεί να φύγει με το θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα από τον Πύργο.

Η αι­σιο­δο­ξία για τη νίκη στο ση­με­ρι­νό ματς ήταν διά­χυ­τη στις τά­ξεις της ομά­δας των Κα­λυ­θιών, που θέλει να «δια­σκε­δά­σει» τις εντυ­πώ­σεις από την εκτός έδρας ήττα της πρε­μιέ­ρας από την Αγία Πα­ρα­σκευή (4-1). Ο τε­χνι­κός του Σταυ­ρού έχει πάρει μαζί του όλες τις δια­θέ­σι­μες αθλή­τριες του, καθώς κατά τη διάρ­κεια της προ­ε­τοι­μα­σί­ας για την ανα­μέ­τρη­ση με τον Πα­νη­λεια­κό, δεν αντι­με­τώ­πι­σε προ­βλή­μα­τα με τραυ­μα­τι­σμούς ή απώ­λειες για άλ­λους λό­γους.

Το παι­χνί­δι θα διε­ξα­χθεί στο ΕΑΚ Ηλεί­ας και θα ξε­κι­νή­σει στις 13.00, με την απο­στο­λή του Σταυ­ρού να ανα­χω­ρεί μετά το τέλος του αγώνα για την Αθήνα, προ­κει­μέ­νου να τα­ξι­δέ­ψει σή­με­ρα το βράδυ για την επι­στρο­φή στη βάση της.

Διαι­τη­τής της ανα­μέ­τρη­σης ορί­σθη­κε ο κ. Γκού­μας από τη «γει­το­νι­κή» στον Πύργο, Μεσ­ση­νία, ο οποί­ος θα έχει ως «βοη­θούς» τις Τσού­κα­λη και Παυ­λο­πού­λου. Στα άλλα ματς της ημέ­ρας, ο ΑΟ Ανά­λη­ψης θα υπο­δε­χθεί τον Σε­πο­λια­κό Πάρ­νη­θας στην Κρήτη, ενώ στο Με­σο­λόγ­γι, η το­πι­κή ομάδα θα φι­λο­ξε­νή­σει την Αγία Πα­ρα­σκευή, με την Ένωση Κα­μι­νί­ων να εκτί­ει αυτή την αγω­νι­στι­κή το ρεπό της.

Η απο­στο­λή του Σταυ­ρού Κα­λυ­θιών: Ντελ­λά­κη, Πα­πα­μι­χα­ήλ, Τερ­ζο­πού­λου, Μαλ­λιά­κα, Χο­τζάϊ, Γιο­χά­λα, Το­μά­ζου, Κιότ­του, Αξιώ­τη, Ζούρ­δη, Ματ­θαί­ου, Παυ­λί­δη, Στερ­γιο­πού­λου, Κα­ρυο­φίλ­λη και Ζω­γο­γιάν­νη.

Το πρό­γραμ­μα της 2ης αγω­νι­στι­κής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνι­κής:

Χερ­σό­νη­σος (12.00): ΑΟ Ανά­λη­ψης-Σε­πο­λια­κός Πάρ­νη­θας

Γιου­μα­τζί­δης, Κα­ντε­ρά­κη, Μπα­τα­γκιώ­νη (Χα­νί­ων)

ΕΠΣ Ηλεί­ας (13.00): Πα­νη­λεια­κός-Σταυ­ρός Κα­λυ­θιών

Γκού­μας, Τσού­κα­λη, Παυ­λο­πού­λου (Μεσ­ση­νί­ας)

ΕΠΣ Αι­τω­λο­α­καρ­να­νί­ας (15.00): Με­σο­λόγ­γι 2008-Αγία Πα­ρα­σκευή

Γιαν­νό­που­λος, Γα­σπα­ρι­νά­του, Ίβαν­τζικ (Αχα­ΐ­ας)

Ρεπό έχει η Ένωση Κα­μι­νί­ων

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.