Προσκεκλημένος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός συμμετείχε ως ομιλητής στο 19ο Καρδιολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.Το θέμα της ομιλίας του ήταν“Η κλινική εκτίμηση των αποφρακτικών βλαβών των στεφανιαίων αρτηριών της καρδιάς”.
Συμμετοχή του κ. Δ. Κρεμαστινού σε καρδιολογικό συνέδριο στη Λάρισα
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.