Ως γνωστόν η ομάδα της ΑΕΡΑ ξεκίνησε εντυπωσιακά τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Καλυμνιακό, επικράτησαν με σκορ 7-2.
Ωστόσο, οι Αφαντενοί ( διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο) παρουσιάζονται ανικανοποίητοι παρά την ευρεία νίκη, απέναντι στους «σφουγγαράδες».
Ο λόγος είναι ότι η ομάδα παρουσιάστηκε νωθρή σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν δύο φορές το σκορ.
Ο προπονητής, Βαγγέλης Χοσάδας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθεια, τόσο κατά την διάρκεια των προπονήσεων, όσο και των αναμετρήσεων, προκειμένου να βελτιωθούν, έτσι ώστε η ομάδα να δείξει το πραγματικό αγωνιστικό της πρόσωπο, σύμφωνα με την ποιότητα που διαθέτει το έμψυχο δυναμικό.
Ο έμπειρος τεχνικός, αναμένει μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του, άμεσα καθώς την ΑΕΡΑ περιμένει μία δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Φοίβο.
Οι Αφαντενοί ήδη, έχουν στο μυαλό τους την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την προετοιμασία τους να ξεκινάει την Δευτέρα και να συνεχίζεται χθες, καθώς σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Σε κανονικού ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν την Πέμπτη, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή, με τον Βαγγέλη Χοσάδα στις δύο συγκεκριμένες προπονήσεις, να αναμένεται να επικεντρωθεί στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, όπως και σε ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικός της ΑΕΡΑ είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ