Η εταιρία που υπόσχεται να παραδώσει στα χέρια των καταναλωτών, οι οποίοι σπεύδουν κιόλας να παραγγείλουν, το iPhone 6 από τις 19 Σεπτεμβρίου αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone.

Mε βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, το καινούργιο μοντέλο της Apple θα έχει πράγματι οθόνη 4.7 ιντσών με πλούσια ανάλυση 1134×750 πίξελ. Οι διαστάσεις του iPhone 6 θα είναι 138mm ύψος, 67mm πλάτος και μόλις 7mm πάχος, καθιστώντας το …κόσμημα λεπτότητας!

Η οθόνη θα προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού κάτι που μαζί με την μεταλλική πλάτη θα επιτρέψει στους κατόχους να έχουν λιγότερο άγχος για το πανάκριβο κινητό τους.

Εκτός από το ζαφείρι όμως, η China Mobile λέει ότι το iPhone 6 θα είναι αδιάβροχο αλλά και ανθεκτικό στη σκόνη. Στα ευχάριστα και η επιβεβαίωση ότι το iPhone 6 θα προσφέρεται με χωρητικότητα 128GB, κάτι που είτε θα μας επιτρέψει να χωρέσουμε όλη τη μουσική συλλογή μας σε αυτό, είτε να τραβάμε βίντεο υψηλής ανάλυσης επί ώρες.

Στα δυσάρεστα, αν επιβεβαιωθεί, η ανάλυση της πίσω κάμερας που παραμένει στα 8MP, αν και κάτι θα έχει βελτιωθεί είτε στον αισθητήρα, είτε στα κρύσταλλα, με αποτέλεσμα καλύτερες φωτογραφίας. Η ανάλυση της εμπρόσθιας κάμερας είναι στα 2.1MP.
ereportaz.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ