ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήμητρα Δαματριάς: Ανανεώσεις και τριάδα προ των πυλών

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ

Με γορ­γούς ρυθ­μούς εξε­λίσ­σε­ται η προ­σπά­θεια της νέας διοί­κη­σης της Δή­μη­τρας να δο­μή­σει το σύ­νο­λο, το οποίο θα εξα­σφα­λί­σει στον προ­πο­νη­τή Γιώρ­γο Ξύπα τη δυ­να­τό­τη­τα να υλο­ποι­ή­σει τους στό­χους που έχουν τεθεί ενό­ψει της επό­με­νης αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Οι πρώ­τοι πο­δο­σφαι­ρι­στές, οι οποί­οι κά­θι­σαν στο τρα­πέ­ζι των συ­ζη­τή­σε­ων και συμ­φώ­νη­σαν να ανα­νε­ώ­σουν τη συ­νερ­γα­σία τους με τη Δή­μη­τρα, είναι ο τερ­μα­το­φύ­λα­κας Βαγ­γέ­λης Πη­διά­κης, ο Μό­σχος Θε­ου­λά­κης, ο Γιώρ­γος Γ. Πη­διά­κης και ο Νώ­ντας Ου­ζου­νί­δης, ενώ εξαι­ρε­τι­κά κοντά βρί­σκο­νται άλλοι τρεις, που θα εντα­χθούν στην ομάδα δια της με­τεγ­γρα­φι­κής οδού και θα τη δυ­να­μώ­σουν αι­σθη­τά.

Πρό­κει­ται για τον αμυ­ντι­κό Βα­λά­ντη Γου­μα­ρά (πέρσι στον Δα­μά­γη­το), για τον επι­θε­τι­κό Λευ­τέ­ρη Λο­λά­κη (ανήκε στον Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών), καθώς και για τον μέσο Γιάν­νη Μπα­κα­ρή, ο οποί­ος την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν πρό­σφε­ρε τις υπη­ρε­σί­ες του στον Πο­λύ­στρα­το.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.