Σύμβουλος της Κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους αναλαμβάνει ο Αλκιβιάδης Στεφανής.
Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής αναλαμβάνει χρέη συμβούλου.
Ο κ. Στεφανής υπηρέτησε ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού από το 2017 έως το 2019, ενώ διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Ιούλιο του 2019 έως την 31η Αυγούστου 2021, όταν κατόπιν ανασχηματισμού, αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Χαρδαλιά.
Νέα αποστολή!
Με υπερηφάνεια αναλαμβάνω Σύμβουλος της Κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους. pic.twitter.com/JxCghYPkbd— Alkiviadis Stefanis (@AlkisStefanis) March 9, 2022








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.