Τοπικές Ειδήσεις

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και πάλι ο Μιχάλης Σοκορέλος

Ο κ. Μιχάλης Σοκορέλος εκλέχθηκε εκ νέου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου του δήμου που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα με τη δια ζώσης συμμετοχή των μελών της Δημοτικής Αρχής και της μειοψηφίας αλλά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM, όπως προβλέπεται από τη σχετική εγκύκλιο για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Γιάννης Κορωναίος από την παράταξη του Φ. Χατζηδιάκου, ενώ στην προηγούμενη θητεία ήταν ο κ. Σάββας Διακοσταματίου. Τέλος, στη θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου παρέμεινε ο κ. Δημήτρης Ιωσήφ από την παράταξη του κ. Δημήτρη Κρητικού.

Σημειώνεται ότι ενώ οι προτάσεις των επικεφαλής των παρατάξεων έγιναν ομόφωνα αποδεκτές για τις θέσεις του προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου προφορικά, στην ψηφοφορία που ακολούθησε για τυπικούς-διαδικαστικούς λόγους, βρέθηκαν λευκά ψηφοδέλτια στην κάλπη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου