ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρισμός για όλους: Νέα παράταση στις αιτήσεις – Ποιοι οι δικαιούχοι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρισμός
Το πρό­γραμ­μα, προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 30 εκατ. ευρώ, δη­μιουρ­γή­θη­κε από το Υπουρ­γείο Του­ρι­σμού για να ενι­σχύ­σει τους δι­καιού­χους ώστε να απο­λαύ­σουν δια­κο­πές στην Ελ­λά­δα από τον Ιού­λιο ως και το τέλος του έτους αλλά και για να επι­τευ­χθεί η τό­νω­ση του εσω­τε­ρι­κού του­ρι­σμού

Νέα πα­ρά­τα­ση δό­θη­κε στο πρό­γραμ­μα επι­δο­τού­με­νων δια­κο­πών «Του­ρι­σμός για Όλους» του υπουρ­γεί­ου Του­ρι­σμού, με την προ­θε­σμία υπο­βο­λής αι­τή­σε­ων να λήγει το Σάβ­βα­το 11 Ιου­λί­ου. Έτσι, από την Πέμ­πτη 9 έως και το Σάβ­βα­το 11 Ιου­λί­ου θα γί­νο­νται δε­κτές, ανε­ξαρ­τή­τως του λή­γο­ντος ψη­φί­ου στον ΑΦΜ, όλες οι αι­τή­σεις των δι­καιού­χων, ενώ σε αντί­θε­ση έως και την Τε­τάρ­τη 8 Ιου­λί­ου οι δι­καιού­χοι υπο­βάλ­λουν αί­τη­ση βάσει του λή­γο­ντος ψη­φί­ου στον ΑΦΜ τους.

Μέχρι στιγ­μής, οι δι­καιού­χοι που έχουν υπο­βά­λει τη σχε­τι­κή αί­τη­ση έχουν ξε­πε­ρά­σει τις 300.000, ενώ οι ωφε­λού­με­νοι από το πρό­γραμ­μα «Του­ρι­σμός για Όλους» συ­νο­λι­κά υπο­λο­γί­ζο­νται σε ένα εκατ. άτομα έως τώρα. Το εν­δια­φέ­ρον για τη συμ­με­το­χή στο πρό­γραμ­μα ξε­πέ­ρα­σε κάθε προσ­δο­κία, γι’ αυτό και η ηγε­σία του υπουρ­γεί­ου Του­ρι­σμού έκρι­νε ως επι­βε­βλη­μέ­νη την πα­ρά­τα­ση της προ­θε­σμί­ας υπο­βο­λής των αι­τή­σε­ων.

Από το πρωί της πε­ρα­σμέ­νης Δευ­τέ­ρας 6 Ιου­λί­ου, μπο­ρούν να κά­νουν αί­τη­ση οι δι­καιού­χοι των οποί­ων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Από την Τρίτη 7 Ιου­λί­ου, μπο­ρούν να κά­νουν την αί­τη­σή τους οι δι­καιού­χοι με 6 ή 7 ως τε­λευ­ταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τε­τάρ­τη 8 Ιου­λί­ου οι αι­τή­σεις ανοί­γουν για τους δι­καιού­χους με ΑΦΜ σε 8 ή 9. Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες και ανα­λυ­τι­κές ημε­ρο­μη­νί­ες αι­τή­σε­ων σχε­τι­κά με το πρό­γραμ­μα «Του­ρι­σμός για Όλους» του υπουρ­γεί­ου Του­ρι­σμού, οι εν­δια­φε­ρό­με­νοι μπο­ρούν να επι­σκέ­πτο­νται την ιστο­σε­λί­δα tourism4all.gov.gr.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι το πρό­γραμ­μα «Του­ρι­σμός Για Όλους», προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 30 εκατ. ευρώ, δη­μιουρ­γή­θη­κε από το Υπουρ­γείο Του­ρι­σμού για να ενι­σχύ­σει τους δι­καιού­χους ώστε να απο­λαύ­σουν δια­κο­πές στην Ελ­λά­δα από τον Ιού­λιο ως και το τέλος του έτους αλλά και για να επι­τευ­χθεί η τό­νω­ση του εσω­τε­ρι­κού του­ρι­σμού. Μέσω του «Του­ρι­σμός Για Όλους» επι­δο­τεί­ται η δια­μο­νή σε κα­τα­λύ­μα­τα όλων των κα­τη­γο­ριών ανά την επι­κρά­τεια, τα οποία συμ­με­τέ­χουν στο πρό­γραμ­μα ως πά­ρο­χοι, προ­σφέ­ρο­ντας ει­δι­κές τιμές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.