Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση Κώστα Σκανδαλίδη για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας πολύ σημαντικός Άνθρωπος. Χιλιάδες συνάνθρωποι του ανώνυμοι και επώνυμοι που τον είχαν κουράγιο και απαντοχή, που ορκίζονται στο όνομα του, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τους εγκαταλείπει τόσο άδοξα.

Έφυγε από τη ζωή ένας καταξιωμένος Ακαδημαϊκός Παγκόσμιος γιατρός, πανεπιστημιακός δάσκαλος, εξαιρετικός συγγραφέας αφήνοντας σημαντικό και αναντικατάστατο κενό.

Έφυγε από τη ζωή ένας αξιόλογος Πολιτικός. Πολλά χρόνια βουλευτής, υπουργός, αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Ταγμένος στην υπηρεσία της κοινωνικής πολιτικής, συνειδητός δημοκράτης, φλογερός πατριώτης, βαθιά προοδευτικός άνθρωπος.

Έφυγε από τη ζωή ένας αθεράπευτος Δωδεκανήσιος. Μπροστά σ’ όλους τους αγώνες για τη νησιωτητικότητα, μέτοχος σε κάθε θετική λύση, εμπνευστής και δημιουργός του σύγχρονου Νοσοκομείου της Ρόδου.

Έφυγε από τη ζωή ένας πραγματικός Σύντροφος. Σύντροφος πάντοτε στη πρώτη γραμμή της μάχης για το καλό. Σταθερός υπερασπιστής των αξιών και των ιδεών της προόδου.

Αντίο φίλε. Η ζωή μας έδεσε αξεδιάλυτα. Δεν θα μας χωρίσει ο θάνατος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου