Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου μετά την ανακήρυξη από τη Βουλή των Ελλήνων για το 2017 ως «Έτος Δωδεκανήσου» στα πλαίσια της 70ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κος. Φώτης Χατζηδιάκος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κου. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος και ανακηρύχθηκε σε ειδική πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε επίτιμο δημότη του Δήμου Ρόδου, και η παρουσία ανώτατων θρησκευτικών ηγετών, εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, πρεσβευτών ξένων χωρών, καθώς και αρχών και φορέων του τόπου, οι οποίοι παρευρέθησαν στην πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του επιστημονικού έργου της αναστήλωσης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, λάμπρυναν το νησί της Ρόδου».
Παράλληλα ο Δήμαρχος Ρόδου ευχαρίστησε και τίμησε τους πιλότους της ομάδας ΖΕΥΣ για την εντυπωσιακή επίδειξή τους κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 7ης Μαρτίου, εκφράζοντας όμως τη δυσαρέσκειά του για την απουσία, παρότι υπήρξε πρόσκληση, κυβερνητικού εκπροσώπου καθώς και πανελλαδικής εμβέλειας πλην της κρατικής τηλεόρασης ΜΜΕ, τα οποία σε μια περίοδο έντονων προκλήσεων από τη γείτονα χώρα, δεν έδωσαν την απαιτούμενη προβολή στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ