Τοπικές Ειδήσεις

Πρωτιά για τρίτη χρονιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ

Πρωτιά καταγράφει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  στην αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο Περιφερειάρχης σχετικά με το θέμα, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

“Οταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατακτάς αυτή την πρώτη θέση, μάλλον κάτι κάνεις σωστά.
Η δουλειά της κάθε περιόδου αποτυπώνεται στα αποτελέσματα και βεβαίως η πρωτιά δεν είναι αυτοσκοπός αλλά η επιβράβευση ενός μεγάλου αγώνα.
Είναι μια διάκριση που χρωστάμε στους συνεργάτες μας στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου, σε όλες τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, σε όλους τους Δήμους μας και τα Νομικά τους Πρόσωπα που υλοποιούν, με τις δικές τους δυνάμεις ή σε συνεργασία με την Περιφέρεια, έργα με χρηματοδότηση απο το ΕΣΠΑ 2014-2020.
Είναι μια συλλογική επιτυχία που ευχαρίστως την μοιραζόμαστε με όσους δούλεψαν και τους ευχαριστούμε εγκάρδια.
Το αποτέλεσμα ? Εργα, δράσεις, παρεμβάσεις, πρωτοβουλίες, που τα νησιά έχουν ανάγκη.
Ευχαριστώ όλους όσους αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της περιόδου και παραμένουν στην πλευρά της σοβαρότητας, της υπευθυνότητας και της δημιουργικότητας.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου