Αθλητικά

Ξεκινάει και το 8ο τουρνουά Τζούνιορ

Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η προθεσμία για την κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής στο τουρνουά Τζούνιορ που θα διοργανώσει η K-Tennis Academy, στις εγκαταστάσεις της στην Ιαλυσό, δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, ενώ σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις αναμενόμενες, οι αγώνες θα ξεκινήσουν μια ημέρα νωρίτερα. Οι κατηγορίες που θα αγωνισθούν είναι Α.Κ. 8 Κόκκινη, Α.Κ. 10 Πορτοκαλί, Α.Κ. 10 Πράσινη, Α.Κ. 12-14 Πράσινη, Α.Κ. 12, Α.Κ. 14, Α.Κ. 16, Α.Κ. 18.

Οι αγώνες του τουρνουά θα ολοκληρώνονται στα δύο νικηφόρα σετ και σε τέσσερα games, ενώ για την «Κόκκινη» κατηγορία και τους μικρούς τελικούς θα ολοκληρώνονται στο ένα σετ και στα έξι games.

Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στα γραφεία της Ακαδημίας, ενώ ενημέρωση για τα ταμπλό και το αναλυτικό πρόγραμμα θα υπάρξει από το μεσημέρι της Τετάρτης 12/11.

Για να πάρει μέρος κάποιος στο τουρνουά, θα πρέπει να φέρει υποχρεωτικά πιστοποιητικό γεννήσεως και χαρτί θεωρημένο από ιατρό και προαιρετικά δελτίο ΕΦΟΑ, αν υπάρχει. Το τουρνουά θα γίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF, ενώ ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να κάνει διαιτησία εάν του ζητηθεί με ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση άρνησης. Το παράβολο συμμετοχής έχει ορισθεί στα 6 ευρώ και στα 5 ευρώ για τα αδέλφια.

Εξάλλου, η K-Tennis Academy ανακοίνωσε και την έναρξη του νέου τμήματος «Beginners» για ενήλικες, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που έχουν παίξει ελάχιστα στο παρελθόν ή μόλις ξεκίνησαν. Στο τμήμα αυτό διδάσκονται, Εξοικείωση με τη ρακέτα και επαφή με την μπάλα, Λαβές και αρχική θέση ετοιμότητας, Χτυπήματα εδάφους: Forehand,Backhand, Xτυπήματα αέρος: Service,Volley, Παιχνίδι από τη μπροστινή ζώνη και
πέρασμα στην πίσω ζώνη του γηπέδου και Κανονισμοί του αθλήματος.

Οι ημέρες και ώρες προπονήσεων είναι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 16:00-17:00, ενώ ο αριθμός παικτών ανά τμήμα θα είναι 6 άτομα. Το κόστος μηνιαίας συνδρομής έχει ορισθεί στα 50 Ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου