Τοπικές Ειδήσεις

ΕΣΠΕΕ Ρόδου – Κάλεσμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του να εφαρμόσει πολιτικές και να πραγματοποιεί δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μελών του, στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους, αλλά και έχοντας βιώσει την ουσιαστική προσφορά προς τον άνθρωπο, της δωρεάς του αίματος, σας καλεί από 09:00 πμ έως 13:00μμ την Παρασκευή στις 22 Οκτωβρίου, σε εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης, σε συνεργασία με το Τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ».

Η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά αίματος των συναδέλφων, μελών του σωματείου μας. Όσοι συνάδελφοι μπορούν και επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά, ο αριθμός μητρώου της ένωσης που θα δηλώνεται είναι ο 13892. Επιπλέον για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο διαχειριστή για την Ένωση μας, στον κ. Ιωάννη Γκουρτζιούμη και στα Τηλ: 6955552700 ή να στείλουν Email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  ESPEERKHYPERLINK “mailto:”@HYPERLINK “mailto:”GMAILHYPERLINK “mailto:”.HYPERLINK “mailto:”COM

Σκοπός της λειτουργίας της Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου είναι:

α) Η δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των μελών κ Οικογενειών τους της Ένωσης μας.

β) Η παροχή βοήθειας για την εξεύρεση αίματος στις έκτακτες ανάγκες των μελών και Οικογενειών τους της Ένωσης μας, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους από την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας.

γ) Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς

Οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, χορηγείται με την προσκόμιση της βεβαίωσης στην Μονάδα τους, άδεια απουσίας διάρκειας τριών (3) εργάσιμων ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Υπουργικής Απόφασης Αδειών Φ.400/34/292616/Σ4753/2016.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου