Αναφερόμενη στο κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση της ΝΔ και σε ερώτηση εάν, σε περίπτωση πρωτιάς του κόμματός της, θα επιχειρήσει ξανά το κλείσιμό της, σε ένα σχήμα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξανάνοιξε την ΕΡΤ. «Η ΕΡΤ υπήρχε, απλά λεγόταν ΝΕΡΙΤ» ανέφερε η κ. Βούλτεψη σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό «Στο κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Κ. Αρβανίτη.
Σύφωνα με την ίδια, αυτήν τη στιγμή δεν εφαρμόζεται ο νόμος Παππά στο νέο σχήμα, καθώς δεν έχουν επιστραφεί οι αποζημιώσεις και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να πληρώνονται έναντι.
Σε ερώτηση εάν, τελικά, ήταν σωστό το κλείσιμο της ΕΡΤ, η κ. Βούλτεψη σημείωσε: «Η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει έτσι, με τη μία, αλλά όταν συνεχίζονται οι απεργίες τα Σαββατοκύριακα, στην πέμπτη, στην έκτη απεργία, προειδοποιείς, “παιδιά θα σας κλείσω”».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)














