Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται είναι ο νεαρός τερματοφύλακας των Ακαδημιών του Ιαπετού Καρπάθου, Klevis Hysa.
Ο ταλαντούχος γκολκίπερ το επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθεί σε Αθήνα και Ολλανδία, όπως ενημέρωσε ο Ιαπετός με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας μας Klevis Hysa, θα συμμετάσχει στο πρώτο camp για την σεζόν 2015-2016 του Arsenal Soccer School στην Αθήνα το διάστημα από τις 08/09 έως τις 11/09.
Το camp αυτό αποτελεί προπονητικό camp εξέλιξη, και θα είναι ¨παρών¨ ο καθηγητής προπονητών τερματοφυλάκων στην Ολλανδία (με θητεία τόσο στην Ολλανδική Ομοσπονδία όσο και στην FC Twente) και συνεργάτης των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, κ. Hennie Ardesch.
Στην συνέχεια ο τερματοφύλακάς μας θα μεταβεί στην Ολλανδία για το διάστημα από τις 12/09 έως τις 19/09, ως αποτέλεσμα της επιλογής του από τον κ. Sjaak Van Den Helder (first team scout at Celtic football club), από το camp που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Κάρπαθο από την ακαδημία μας.
Κατά την εβδομαδιαία παραμονή του στην Ολλανδία το πρόγραμμά του περιλαμβάνει καθημερινά προπονήσεις στο σχολείο τερματοφυλάκων του Lambert Jager στο Vitesse training center.
Επίσης την Κυριακή 13/09 θα παρακολουθήσει τον αγώνα FC Utrecht-Vitesse Arnhem, την Τετάρτη 16/09 θα επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του Ajax, τις ακαδημίες του Ajax και το γήπεδο Amsterdam Arena του Ajax.
Τέλος, την Παρασκευή 18/09 θα παρακολουθήσει τον αγώνα Nijmegen-Herenvein στο γηπεδο De Goffert του Nijmegen.
Καλή επιτυχία Klevis».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ