Μετά από αρκετές ημέρες αδράνειας, οι άνθρωποι της Χάλκης, ξεκίνησαν μετεγγραφική αντεπίθεση, προκειμένου να ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έμψυχο δυναμικό τους, ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Οι Χαλκίτες μετά από την απόκτηση του μέσου, Γιούλι Τσομάνι και του τερματοφύλακα, Πέτρου Μιτζιρίκη, ολοκλήρωσαν ακόμα δύο μετεγγραφές, προσθέτοντας εμπειρία, ποιότητα αλλα και νιάτα στο ρόστερ τους.
Ο λόγος για τον ακραίο επιθετικό, Χρήστο Κώστα που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Έμπωνα και το μέσο, Φιλήμονα Αναγνώστου που την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα των Ιπποτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, είναι η ακόλουθη:
Ο Α.Σ. Χάλκης ανακοινώνει την συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές, Κώστα Χρήστο (32 ετών- ακραίος επιθετικός) από Αναγέννηση Έμπωνα και Αναγνώστου Φιλήμονα (18 ετών- μέσος) από Ιππότες Ρόδου.
Ο Α.Σ. Χάλκης ανακοινώνει την συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές, Τσομάνι Γιούλη (26 ετών -μέσος) από την Α.Ε.Ρ. Αφάντου και Μιτζιρίκη Πέτρο (18 ετών -τερματοφύλακας) από Διαγόρα Ρόδου».
Έτσι η ομάδα της Χάλκης, μέσα σε διάστημα δύο ημερών, πρόσθεσε τέσσερις ποδοσφαιριστές στις τάξεις της, προσφέροντας επιπλέον λύσεις στην διάθεση του προπονητή, Άγγελου Φραγκάκη.
Πάντως όπως όλα δείχνουν ο σύλλογος δεν θα σταματήσει στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και με άλλους αθλητές, και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ