Τοπικές Ειδήσεις

Πρώτος επιβάτης στην πρώτη πτήση υδροπλάνου στην Πάτμο ο Δήμαρχος

Ο πρώτος επιβάτης στην πρώτη πτήση υδροπλάνου στην Πάτμου ήταν ο δήμαρχος κ. Ν Τσαμπαλάκης όπως τόνισε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Εμείς το πρώτο βήμα το κάναμε. Τώρα η Πολιτεία οφείλει να προχωρήσει στα δέοντα, ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες άδειες και να ξεκινήσουν τα τακτικά δρομολόγια” τονίζει ο δήμαρχος Πάτμου

Η ανάρτηση του αναλυτικά:

«Σήμερα η Πάτμος κάνει ένα ιστορικό βήμα μπροστά. Έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος επιβάτης στην πρώτη πτήση υδροπλάνου που φτάνει στο νησί μας – ένα γεγονός που ανοίγει νέους ορίζοντες για τις μεταφορές και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Εμείς το πρώτο βήμα το κάναμε. Τώρα η Πολιτεία οφείλει να προχωρήσει στα δέοντα, ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες άδειες και να ξεκινήσουν τα τακτικά δρομολόγια.

Η Πάτμος αξίζει σύγχρονες λύσεις και καλύτερη σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Το ξεκίνημα έγινε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου