Αθλητικά

Ποδηλατικός Όμιλος Κω: Ενημέρωση για το τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών Μάστερς

Το σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου στην Κω θα διεξαχθεί το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου σε όλες τις κατηγορίες.
Για πρώτη φορά θα γίνει τοπικός αγώνας Ανδρών Μάστερς με τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Κω διοργανώνουν το τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας Δωδεκανήσου για την κατηγορίες Παίδες, Κορασίδες, Έφηβοι, Νεανίδες, Άνδρες, Γυναίκες, Μαστερς.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Κω στις 12 και 13 Ιουνίου αντίστοιχα. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται το τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών Μάστερς και καλούμε τον κόσμο της Κω, να υποστηρίξει και να παρακολουθήσει τους αγώνες των αθλητών.
Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Σάββατο 12 Ιουνίου 2021
Αγώνας χρονομέτρου
Τοποθεσία: Γυμνάσιο-Λύκειο Κω Αντιμάχειας έως επαρχιακή οδός Αντιμάχειας Κεφάλου ύψος Paradise Beach
Εκκίνηση: Ώρα 15:30, Λήξη 17:00
Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
Αγώνα αντοχής
Τοποθεσία: εκκίνηση-τερματισμός νέο κέντρο ‘’Φαντασία’’ Λαγουδι, Αμανιού, Πυλί, ΧΥΤΑ Κω, επαρχιακή οδός Κω-Κεφάλου. ΚΤΕΟ Νικολάου.
Εκκίνηση: Ώρα 9:30, Λήξη 14:30
Απονομές και των δύο ημερών: Νέο κέντρο ‘’Φαντασία’’
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια των αθλητών και των αγώνων. Παρακαλούμε τους οδηγούς να σεβαστούν τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των εθελοντών για να αποφευχθεί η περίπτωση ατυχήματος κατά την διοργάνωση. Οι δρόμοι θα κλείνουν κατά το δυνατό αναγκαία για την ασφάλεια των αθλητών και θα εξυπηρετούνται τα οχήματα με μικρές καθυστερήσεις.
12 Ιουνίου 2021
Τοποθεσία Γυμνάσιο Λύκειο Αντιμάχεια έως το ύψος του Paradise Beach θα διακοπεί η κυκλοφορία για την κίνηση των αθλητών από τις 15:30 μέχρι τις 17:00 και θα επιτρέπεται ανα διαστήματα ανάμεσα στις κατηγορίες.
13 Ιουνίου 2021
Τοποθεσία: Κύκλος αγώνα Νέα Φαντασία, Αμανιού, Πυλί, Χυτά Κω, Επαρχιακή οδός, Κτεο Νικολάου, Νέα Φαντασία.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:30 και θα ολοκληρωθεί στις 14:30. Κατά την ώρα αυτή θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κυκλοφορία στην διαδρομή αυτή και οι αθλητές θα κινούνται με μεγάλη ένταση και ταχύτητα με ΚΙΝΔΥΝΟ σοβαρού ατυχήματος. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις μετακινήσεις εκείνες τις ώρες από τις περιοχές αυτές και οι αναγκαίες μετακινήσεις θα γίνουν με υπόδειξη της αστυνομίας και των εθελοντών. Θα υπάρξει παράκαμψη κυκλοφορίας από το ύψος της αστυνομίας Αντιμάχειας προς το Μαστιχάρι και από του Σταυρού το Πέραμα προς την Αντιμάχεια για να αποφευχθούν εμπλοκές των οχημάτων με ποδηλάτες που θα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.
Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των εθελοντών για την αποφυγή ατυχήματος.
Το νησί μας με την υποστήριξη φορέων συλλόγων επιχειρηματιών και πολιτών αναδεικνύει την ποδηλασία, την εξελίσσει και την φέρνει σταδιακά στην θέση που της αξίζει προς όφελος όλων. Ας υποστηρίξουμε τους αγώνες, ας χειροκροτήσουμε τους αθλητές και τα παιδιά μας και να φέρουμε το νησί διεθνώς στο προσκήνιο ως ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου