• Την αποχώρηση του από την θέση του προέδρου προανήγγειλε ο Μιχάλης Χατζηνικήτας
• Την Τετάρτη 13 Ιουνίου η νέα προσπάθεια των «τοξοβόλων» για να αποφευχθεί το διοικητικό αδιέξοδο

Το βράδυ της Τετάρτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο «Οικονομίδειο» διεξήχθη η άτυπη γενική συνέλευση της ομάδας του ΓΑΣ Ιάλυσος, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου και αρκετών μελών και φιλάθλων του συλλόγου με θέμα την επόμενη ημέρα των «τοξοβόλων».
Η Γ.Σ. ξεκίνησε με το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Γιώργο Μαυρουδή να παίρνει τον λόγο αναφέροντας « μετά από 8 χρόνια το οικονομικό βάρος είναι μεγάλο και δεν μπορούμε να συνεχίσουν μονοί μας στην ομάδα. Είμαστε όλοι προβληματισμένοι, ψάχνουμε λύσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να τις βρούμε γι’ αυτό και συγκαλέσαμε την άτυπη γενική συνέλευση έτσι ώστε να έρθει όλο το χωρίο σε αυτήν για να δούμε τι θα γίνει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».
Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ιάλυσος Μιχάλης Χατζηνικήτας προαναγγέλλοντας την αποχώρηση του από τον σύλλογο. « Το χωριό δεν στηρίζει την ομάδα. Έχω εκφράσει τους προβληματισμούς μου σε πολλούς γιατί δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, παρότι η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό και χρειαζόταν την στήριξη όλων.
Έκανα προσπάθειες να βρω ΄΄ συμπαίκτες΄΄ για να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα όμως δεν βρήκα γι’ αυτό και συγκαλέσαμε την άτυπη γενική συνέλευση, μήπως και βρεθεί λύση.
Εγώ πάντα θέλω να κάνω πρωταθλητισμό, αλλά είναι τεράστιο το οικονομικό άνοιγμα.
Δεν μπορώ να συνεχίσω στην θέση του προέδρου και ο λόγος είναι το οικονομικό. Οκτώ χρόνια πιο πολύ έχω δει τον ΓΑΣ Ιάλυσος από την οικογένεια μου» τόνισε στην τοποθέτηση του ο Μιχάλης Χατζηνικήτας.
Πάντως, ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, στηρίζοντας με διάφορους τρόπους την όποια προσπάθεια.
Σε ερώτηση που έγινε στον πρόεδρο των «τοξοβόλων» να τοποθετηθεί για τις φήμες που εμπλέκουν το όνομα του με τα διοικητικά του Α.Σ. Ρόδος αποκάλυψε «με πλησίασαν τέσσερις επιφανείς επιχειρηματίες που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και μου ζήτησαν να συμπλεύσω μαζί τους για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα έχει στόχο την άνοδο στην Super League. Αυτή είναι η αλήθεια, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό».
Οι συζήτηση… άνοιξε μεταξύ του Δ.Σ., των μελών και των φιλάθλων και επικεντρώθηκε στα οικονομικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής . Κατατέθηκε πρόταση έτσι ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία την νέα σεζόν, η οποία απορρίφτηκε και συμφωνήθηκε, όλοι μαζί να ψάξουν για λύσεις, να γίνουν προτάσεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας οι οποίες θα κατατεθούν την προσεχή Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο «Οικονομίδειο» που θα γίνει εκ νέου άτυπη γενική συνέλευση.
Να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεν εξέφρασαν την άποψη να παραιτηθούν ( ως γνωστόν ήδη έχει παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος Θανάσης Χατζηστρατής), αναζητώντας λύση για την επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ αποκάλυψαν ότι υπάρχει κάποιος που ενδεχομένως να αναλάβει την προεδρία, χωρίς όμως να αναφέρουν το όνομα του.
Με λίγα λόγια, οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του ΓΑΣ Ιάλυσος θα παρθούν την προσεχή Τετάρτη 13 Ιουνίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ