Σοκ προκάλεσαν στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα υβριστικά σχόλια για την 4χρονη Άννυ, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 27χρονο πατέρα της, τα οποία αναρτήθηκαν σε λογαριασμούς στο Facebook και το Twitter.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των χρηστών που γράφουν υβριστικά σχόλια για την μικρή Άννυ ενώ ήδη έχει «κατεβάσει» λογαριασμούς σε Facebook και Twitter. Υπενθυμίζεται ότι υβριστικά σχόλια είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.