Τοπικές Ειδήσεις

Σεμινάρια «ΚΕΚ Γιώργος Γεννηματάς» στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ( ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ), ανακοινώνει την έναρξη της νέας περιόδου σεμιναρίων επιμόρφωσης και καλεί, όποιον ενδιαφέρεται, να δηλώσει το ενδιαφέρον στο Δήμο έως και την Παρασκευή 11/02/2022

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας μορφωτικού επιπέδου, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης, με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επιμόρφωσης, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Οι θεματικές κατηγορίες των προγραμμάτων που εγκρίθηκαν για τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου είναι οι εξής:

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1.Εκμάθηση κατασκευής βοτσαλωτού

2.Εκμάθηση κατασκευής ξεροτρόχαλου τοίχου

3.Μελισσοκομία

4.Παραδοσιακά κεντήματα

5.Παραδοσιακά αρτοσκευάσματα

6.Αμπελουργία

 

Η Προσέλευση των ενδιαφερόμενων για τη δήλωση συμμετοχής γίνεται μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο 2245360201 / 6977039441

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου