ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Ανταίος: Με 13 αθλητές και αθλήτριες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Ο. Ανταίος

Γι’ ακόμα μία χρο­νιά ο Α.Ο. Ανταί­ος θα συμ­με­τά­σχει στον Αυ­θε­ντι­κό Μα­ρα­θώ­νιο της Αθή­νας, τι­μώ­ντας τη διορ­γά­νω­ση.

Ο σύλ­λο­γος τους νη­σιού μας θα δώσει το «παρών» με 13 αθλη­τές και αθλή­τριες, οι οποί­οι θα προ­σπα­θή­σουν για το κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό.

Συ­γκε­κρι­μέ­να στον Αυ­θε­ντι­κό Μα­ρα­θώ­νιο της Αθή­νας θα συμ­με­τά­σχουν, η Μάρω Φλε­βά­ρη, ο Χρή­στος Αθα­να­σί­ου, ο Σάβ­βας Πό­τσος, ο Απο­στό­λης Σαβ­βά­κης, ο Γιάν­νης Κα­τσα­ράς, η Κων­στα­ντί­να Κα­νέλ­λη, η Μαρία Βόλα, η Ανθή Συ­ρο­πού­λου, η Αλε­ξάν­δρα Καλ­λι­γά, ο Κώ­στας Τερ­κε­ζής, ο Βα­σί­λης Κα­τσιώ­λης, ο Ραχίτ Κελές και η μικρή Κα­τε­ρί­να Πι­λα­τέ­ρη.

Στην ανα­κοί­νω­ση που συλ­λό­γου ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λου­θα:

Με 13 αθλη­τές και αθλή­τριες θα λάβει μέρος ο Α.Ο. Ανταί­ος στην με­γά­λη γιορ­τή του αθλη­τι­σμού στον Αυ­θε­ντι­κό Μα­ρα­θώ­νιο της Αθή­νας στις 12 Νο­εμ­βρί­ου!

Οι αθλη­τές θα έχουν την χαρά μετά από μία μα­κράν προ­ε­τοι­μα­σία να λά­βουν μέρος και να νιώ­σουν την χαρά που προ­σφέ­ρει η συμ­με­το­χή σε μια τόσο με­γά­λη διορ­γά­νω­ση, οι πέντε από αυ­τούς θα λά­βουν μέρος για πρώτη φορά ενώ οι υπό­λοι­ποι θα προ­σπα­θή­σουν να ξε­πε­ρά­σουν τον εαυτό τους και να αντι­με­τω­πί­σουν για μία ακόμη φορά τον Μα­ρα­θώ­νιο με τα 42,195 μέτρα του!

Στις 11 Νο­εμ­βρί­ου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί ο πα­ράλ­λη­λος αγώ­νας των 10 χι­λιο­μέ­τρων όπου η μικρή μας Κα­τε­ρί­να για άλλη μια χρο­νιά θα δώσει το παρόν!

Εμείς ευ­χό­μα­στε καλή επι­τυ­χία σε όλους τους αθλη­τές που θα λά­βουν μέρος στους αγώ­νες, να απο­λαύ­σουν την συμ­με­το­χή τους και να έχουν έναν υγιή τερ­μα­τι­σμό».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.