Ειδήσεις

Περισσότεροι από 400 σύνεδροι στη Ρόδο από 60 χώρες στο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Περισσότεροι από 400 σύνεδροι από 60 διαφορετικές χώρες αναμένεται να προσέλθουν στο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (CEST2017) που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2017 στη Ρόδο.

Tο συνέδριο το διοργανώνει το Global NEST (Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας – Global Network of Environmental Science and Technology) και οι εργασίες του CEST2017 θα τελεστούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου.

Ειδικότερα, το συνέδριο αυτό είναι το μεγαλύτερο στον τομέα του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό διεθνές επιστημονικό γεγονός.

Στο (CEST2017 θα παρουσιαστούν τα παρακάτω θέματα :

1. Τα αποτελέσματα της έρευνας στον τομέα του περιβάλλοντος.

2. Θέματα περιβαλλοντικής νομοθεσίας και προτάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση διαλόγου για τη χάραξη εθνικής πολιτικής σε τομείς, όπως η διαχείριση αποβλήτων, η κλιματική αλλαγή, ο αειφόρος τουρισμός, η παρακολούθηση της ποιότητας των υδάτων, οι ενεργειακές τεχνολογίες και η δημόσια υγεία.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών και πρακτικών για την αντιμετώπιση καίριων περιβαλλοντικών προβλημάτων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

enikonomia.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου