Ειδήσεις

Ταξίδι δημάρχου Πάτμου στην Αθήνα για θέματα του νησιού

στοικος

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος προκειμένου να έχει συναντήσεις:
Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με τον Γεν. Γραμματέα κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο και τον Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πυργιώτη προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες αξιοποίησης του Τουριστικού καταφυγίου.
Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλλια σχετικά με την επίσπευση των διαδικασιών έγκρισης και δημοπράτησης του έργου ‘’ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΚΚΙΟΥ ΛΕΡΟΥ΄΄ έργο το οποίο έχει αδειοδοτηθεί και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους (ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Π.) και είναι εξαιρετικά επείγον. Στις συναντήσεις αυτές θα συνοδεύει τον Δήμαρχο ο πολιτικός Μηχανικός του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Π. κ. Γιώργος Καρακατσάνης.
Θα βρεθεί επίσης στο συνέδριο της Π.Ε.Δ. για την εκλογή οργάνων του φορέα μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Σκεμπέ.
Θα επισκεφθεί τον Διοικητή του Ι.Κ.Α. κ Ροβέρτο Σπυρόπουλο προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων στον Ο.Α.Ε.Δ.
Τέλος θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.