Τοπικές Ειδήσεις

Εργασίες επαναδιαγραμμίσεως οδοστρώματος στην Ρόδου-Λίνδου

Ενημερώνουμε το κοινό, πως στα πλαίσια υλοποιήσεως του έργου : «Έπαναδιαγράμμιση Οδοστρώματος Εθνικού Οδικού Δικτύου και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσου Ρόδου», θα εκτελεστούν εργασίες επαναδιαγραμμίσεως οδοστρώματος επί της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, από το 4 χλμ (Φωτεινοί Σηματοδότες ΔΕΥΑΡ) έως και το 24 χλμ (Κόμβος Κολυμπίων), με προσωρινό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για μήκος περί των 3χλμ και κυλιόμενη εφαρμογή αυτού, κατά το χρονικό διάστημα από 07/07/2020 έως και 08/07/2020 για την κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λίνδο και από 09/07/2020 έως και 10/07/2020 για την κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Ρόδο, κατά τις ώρες από 07:00 έως 14:00 και 19:00 έως 02:00.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί, κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν την επαφή με την νωπή επαναδιαγράμμιση και να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή στα εφαρμοζόμενα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας και εργοταξιακής σήμανσης καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας καθώς και για την υπομονή σας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου