Δυναμικά συνεχίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ο Ηρακλής Μαριτσών σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Πάττα.
Οι «πράσινοι» ενίσχυσαν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους για την σεζόν 2019-2020, καθώς απέκτησαν τον ακραίο μεσοαμυντικό Σάββα Μπαούρη που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Κλεάνθη από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο στόχαστρο του Απόλλωνα Καλυθιών, ωστόσο, οι αλλαγές που προέκυψαν σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, είχαν ως αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μετεγγραφή, με τους Μαριτσενούς να κινούνται για την απόκτησή του.
Ο Μπαούρης συναντήθηκε με την διοίκηση των «πρασίνων» με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας του.
Από εκεί και πέρα, ανατροπή δεδομένων προέκυψε στο θέμα του Σάββα Παφιάκη, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή.
Αρχικά, όλα έδειχναν ότι ο έμπειρος μεσοαμυντικός θα αποτελούσε παρελθόν, καθώς στο πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών δεν προέκυψε συμφωνία.
Οι Μαριτσενοί επαναπροσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή και με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Μανώλη Παπαδημήτρη επήλθε συμφωνία, με τον Σάββα Παφιάκη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή.
Η παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή, αποτελούσε επιθυμία και του προπονητή Κώστα Πάττα, ο οποίος θα έχει ακόμα μία λύση πρώτης γραμμής στην διάθεσή του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Τώρα όσον αφορά στα υπόλοιπα μετεγγραφικά, οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Κουμέντο στην υπεράσπιση της εστίας τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μαριτσενοί έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ενός νεαρού γκολκίπερ από ομάδα της Α’ Κατηγορίας και εντός των ημερών αναμένονται οι εξελίξεις.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ συνεχίζονται και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται τα νεότερα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ