Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ενημέρωση για τις ανακοινώσεις

Αναστάτωση επικράτησε στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος μετά από το δημοσίευμα της «δσπορ», που αποκάλυψε ότι προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ ανέφερε για ενδιαφέρον του επιχειρηματία Παναγιώτη Γουλάκη για τον σύλλογο.
Η «δσπορ» είχε επικοινωνήσει με τους «τοξοβόλους» προκειμένου να διασταυρώσει αν ισχύει το ενδιαφέρον του επιχειρηματία, αλλά και αν γνωρίζουν ποιος χειρίζεται το συγκεκριμένο προφίλ, με τους ανθρώπους της ομάδας να δηλώνουν πλήρη άγνοια.
Ο σύλλογος μέσα από το επίσημο προφίλ που διατηρεί στην ίδια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που είναι το ΓΑΣ Ιάλυσος Official, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Η μοναδική επίσημη σελίδα στα social media που ανακοινώνει αποφάσεις και νέα της ομάδας μας με έγκριση από το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι η συγκεκριμένη. Οποιαδήποτε δημοσιεύματα εμφανίζονται σε άλλες σελίδες ή προφίλ δεν έχουν καμία έγκριση και καμία επίσημη ενημέρωση από το Δ.Σ. και έχουν ως μοναδικό στόχο να παραπληροφορούν και να παραπλανούν».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το προφίλ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ που ανέφερε για το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Γουλάκη, πλέον δεν υπάρχει καθώς έχει σβηστεί από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου