ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάρδας: Δεν έβγαλα χρήματα στο εξωτερικό -Στον Τσίπρα το πόθεν έσχες (βίντεο)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μάρδας

«Δεν με­τέ­φε­ρα χρή­μα­τα από λο­γα­ρια­σμό μου στο εξω­τε­ρι­κό στην πε­ρί­ο­δο μετά το Γε­νά­ρη» απά­ντη­σε πριν από λίγο ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Οι­κο­νο­μι­κών κ. Δη­μή­τρης Μάρ­δας, απα­ντώ­ντας στα όσα ακού­γο­νται και δη­μο­σιεύ­θη­καν σχε­τι­κά με με­τα­φο­ρά 80.000 ευρώ στο εξω­τε­ρι­κό.

Ση­μειώ­νε­ται ότι ση­με­ρι­νό δη­μο­σί­ευ­μα της Bild τον κα­το­νο­μά­ζει ως τον υπουρ­γό που με­τέ­φε­ρε χρή­μα­τα στο εξω­τε­ρι­κό μετά τις εκλο­γές, σε συ­νέ­χεια σχε­τι­κών δη­μο­σιευ­μά­των της εφη­με­ρί­δας Θεσ­σα­λο­νί­κη.

«Τα όσα γρά­φο­νται δεν έχουν την πα­ρα­μι­κρή σχέση με την αλή­θεια. Είναι συ­κο­φα­ντι­κή δυ­σφή­μι­ση ή οτι­δή­πο­τε άλλο που δεν με εν­δια­φέ­ρει», υπο­γράμ­μι­σε.

Ο ίδιος πα­ρα­δέ­χθη­κε πά­ντως ότι είχε στεί­λει πριν χρή­μα­τα για άλλο λόγο. «Έστει­λα πολύ λίγα χρή­μα­τα στο εξω­τε­ρι­κό Οκτώ­βριο Νο­έμ­βριο γιατί θα πή­γαι­νε η κόρη μου για με­τα­πτυ­χια­κά στο εξω­τε­ρι­κό», τό­νι­σε μι­λώ­ντας στον Ant1, ση­μειώ­νο­ντας ότι μετά τις εκλο­γές δεν έστει­λε λεφτά στο εξω­τε­ρι­κό.

Ση­μεί­ω­σε δε ότι θα απο­στεί­λει σή­με­ρα το πρωί το πόθεν έσχες του στο Γρα­φείο του Πρω­θυ­πουρ­γού, στο οποίο φαί­νο­νται όλες του οι κι­νή­σεις μέχρι τις 24 Απρι­λί­ου του 2015. Επι­πλέ­ον δή­λω­σε ότι θα δώσει αντί­γρα­φα των λο­γα­ρια­σμών του στη Eurobank ενώ, όπως είπε, θα ζη­τή­σει βε­βαί­ω­ση στην οποία να φαί­νε­ται ότι την πε­ρί­ο­δο μετά το Γε­νά­ρη δεν υπάρ­χει τέ­τοια κί­νη­ση τέ­τοιου ποσού προς οπου­δή­πο­τε.

Στο ερώ­τη­μα γιατί η γερ­μα­νι­κή εφη­με­ρί­δα στο δη­μο­σί­ευ­μά της χρη­σι­μο­ποιεί ερω­τη­μα­τι­κό ο Μάρ­δας απά­ντη­σε: «Το έβα­λαν με ερω­τη­μα­τι­κό γιατί έτσι εν­δε­χο­μέ­νως πι­στεύ­ουν ότι μπο­ρούν να απο­φύ­γουν τις οποιεσ­δή­πο­τε νο­μι­κές επι­πλο­κές δη­μιουρ­γεί η συ­γκε­κρι­μέ­νη δη­μο­σί­ευ­ση».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.