ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δραγασάκης: Ματαιοπονούν όσοι βλέπουν ρήγματα στην κυβέρνηση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δραγασακης

«Μυ­θο­πλα­στι­κής υφής δη­μο­σιεύ­μα­τα που αφο­ρούν στη χθε­σι­νή επί­σκε­ψη της ελ­λη­νι­κής αντι­προ­σω­πεί­ας στην έδρα της ΕΚΤ δεν αντέ­χουν καν σε σχο­λια­σμό, πόσο μάλ­λον σε διά­ψευ­ση», ανα­φέ­ρε­ται σε δελ­τίο Τύπου της αντι­προ­ε­δρί­ας της Κυ­βέρ­νη­σης, σχε­τι­κά με δη­μο­σιεύ­μα­τα για τη χθε­σι­νή συ­νά­ντη­ση του Αντι­προ­έ­δρου της Κυ­βέρ­νη­σης Γιάν­νη Δρα­γα­σά­κη και του Ανα­πλη­ρω­τή υπουρ­γού Εξω­τε­ρι­κών Ευ­κλεί­δη Τσα­κα­λώ­του με τον πρό­ε­δρο της ΕΚΤ Μάριο Ντρά­γκι.

Όσοι σπεύ­δουν να προ­κα­λέ­σουν αντι­πε­ρι­σπα­σμούς, «ανα­κα­λύ­πτο­ντας» δήθεν ρήγ­μα­τα στο κυ­βερ­νη­τι­κό μέ­τω­πο, απλά μα­ταιο­πο­νούν, ανα­φέ­ρει και ανα­κοί­νω­ση η οποία κα­τα­λή­γει: «Για όσους εν­δια­φέ­ρο­νται για την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα, ας ανα­τρέ­ξουν σε όσα ευ­κρι­νώς δη­λώ­θη­καν εχθές. Η δη­μιουρ­γι­κή συ­νερ­γα­σία όλων των εμπλε­κο­μέ­νων μερών είναι η μόνη ρε­α­λι­στι­κή προ­σέγ­γι­ση για την εποι­κο­δο­μη­τι­κή ολο­κλή­ρω­ση των δια­πραγ­μα­τεύ­σε­ων και την επί­τευ­ξη αμοι­βαία επω­φε­λούς συμ­φω­νί­ας» .

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.