Τοπικές Ειδήσεις

Προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια της γραμμής που συνδέει το Λιμάνι Ακαντιάς με το κέντρο της πόλης

Η Διεύθυνση Συγκοινωνιών του Δήμου Ρόδου ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της 7ης Μαρτίου, αύριο Σάββατο θα ισχύσουν προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια της γραμμής που συνδέει το Λιμάνι Ακαντιάς με το κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 8:30 το πρωί, ενώ από τις 9:00 θα προστεθεί και δεύτερο mini bus για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Έως το μεσημέρι, και τα δύο οχήματα θα εκτελούν δρομολόγια ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεταξύ του Λιμένα Ακαντιάς και της Πλατείας Σύμης, όπου θα πραγματοποιείται προσωρινός τερματισμός με επιστροφή προς το Λιμάνι Ακαντιάς.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων και την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τον Λιμένα Ακαντιάς έως την Πλατεία Δημαρχείου και αντίστροφα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου