Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) Ρόδου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου,  το 2ο ΕΠΑΛ και το  2ο Εργαστηριακό Κέντρο Ρόδου, σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στον κόσμο της εκπαίδευσης και τον κόσμο της εργασίας,

συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018   στις 12.00 πμ

εκδήλωση για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Επαγγελματικές Επιλογές Σταδιοδρομίας και  Ευκαιρίες Εργασίας Αποφοίτων ΕΠΑΛ».

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου

Οι ομιλητές  θα αναφερθούν στη φύση, τις συνθήκες εργασίας, τους τομείς απασχόλησης, τις προοπτικές των επαγγελμάτων, καθώς και τα προσόντα που απαιτούνται για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η έγκυρη, επικαιροποιημένη και αξιόπιστη ενημέρωση των μαθητών για τον κόσμο των επαγγελμάτων, ώστε να ενδυναμωθεί η επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Προσκεκλημένοι ομιλητές:

κ. Τσαμπίκα Καράκιζα, Προϊσταμένη Παιδαγωγικής και Επιστημονικής καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκ/σης Ν. Αιγαίου και ο κ.

κ. Παρασκευάς Λιντζέρης, Εκτελεστικός Διευθυντής ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας) ο οποίος συμμετέχει (α) στο Εθνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Παιδείας και (β) στην Επιτροπή Συντονισμού του Εθνικού Μηχανισμού Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας.

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ