Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πουρσουίτ γυναικών κατέκτησε η Ελένη- Μιχαλίτσα Τσαβαρή του Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Δεύτερη ήταν η Αθηνά Παυλή του Α.Σ.Ρ. Έλαφος στο σπριντ γυναικών, ενώ την τρίτη θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε η Ναταλία Παγώνη του Διαγόρα στο χθεσινό τελικό του πρωταθλήματος. Τα τρία κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δικαιώθηκαν με τις  θέσεις που κατέκτησαν στο βάθρο των νικητριών, αποδεικνύοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Σαλπαδήμος του Μεσόγειου, που κατετάγη 5ος στην κατηγορία ανδρών με χρόνο 10.6.800, κάνοντας εντυπωσιακές κούρσες.

Στην 1η ημέρα των αγώνων ο αθλητής του Ροδήλιου, Κυριάκος Παπασταματάκης συμμετείχε στο αγώνισμα σκράτς διάρκειας 60 στροφών, και αφού πέρασε από τα προκριματικά του αγωνίσματος το πρωί, στο τελικό τερμάτισε 8ος.
Ο Κυριάκος αγωνίσθηκε χθες στο ατομικό πουρσουίτ 4χλμ και τους Πόντους.

Ο Ζαφείρης Βολικάκης ήταν ο νικητής του τελικού, στο σπριντ των ανδρών, κερδίζοντας τον αδελφό του Χρήστο Βολικάκη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, που ξεκίνησε σήμερα στο ΟΑΚΑ, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Το χρυσό στο σπριντ γυναικών το κατέκτησε η Άννα Σουρλαντζή, στο σκρατς ο Γιάννης Σπανόπουλος, στο πουρσουίτ γυναικών η Ελένη- Μιχαλίτσα Τσάβαρη, ενώ το Ομαδικό Πουρσουίτ το κέρδισε ο ΠΣ Κρόνος Νίκαιας, με τους Παναγιώτη Καραμπινάκη, Βασίλειο Σημαντηράκη, Γιώργο Μπούγλα και Ζήση Σούλιο.

«Ξεκίνησε ένα πολύ καλό Πανελλήνιο, προσφέροντας δυνατές μονομαχίες. Οι κορυφαίοι της πίστας δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι και τις επόμενες δύο μέρες θα δούμε δυνατούς αγώνες με θέαμα και έντονο συναγωνισμό», δήλωσε Παναγιώτης Πριστούρης, ταμίας της Ομοσπονδίας.

Η τελική κατάταξη στους τελικούς:
•    Σπριντ Ανδρών
1) Βολικάκης Ζαφείρης (ΑΠΟ Κορωπίου)
2) Βολικάκης Χρήστος (ΠΟΙ Κάστρο)
3) Μπρέτας Σωτήρης (ΑΣ Βόλου Άκρατος)

 •  Σπριντ Γυναικών
  1) Σουρλαντζή Άννα (ΑΠΟ Κορωπίου),
  2) Παυλή Αθηνά (ΑΣΡ Έλαφος),
  3) Παγώνη Ναταλία (ΓΣ Διαγόρας Ρόδου).
 •  Σκρατς
  1) Σπανόπουλος Ιωάννης (Πέλοτον ΠΟ),
  2) Μουστάκας Κωνσταντίνος (ΑΣ Βόλου Άκρατος),
  3) Τσιάντος Θεοχάρης (Πέλοτον ΠΟ),
 •  Πουρσουίτ Γυναικών
  1) Τσαβαρή Ελένη-Μιχαλίτσα (ΠΣ Ρόδου Μεσόγειος)
  2) Φασόη Βαρβάρα (ΑΟ Ολυμπιακός)
  3) Πρίντεζη Χριστίνα (ΠΕΣΑ Αστέρας)
 •  Πουρσουίτ Ομαδικό
  1) ΠΣ Κρόνος Νίκαιας (Καραμπινάκης Παναγιώτης, Σημαντηράκης Βασίλειος, Μπούγλας Γιώργος, Σούλιος Ζήσης)
  2) Πέλοτον ΠΟ (Σπανόπουλος Ιωάννης, Τσιάντος Θεοχάρης, Ζουναρέλης Νικόλαος, Αργυριάδης Γιώργος)
  3) ΠΟ Πατρών (Χαλκιόπουλος Παύλος, Ακτύπης Αντώνιος, Κουμπέτσος Αναστάσιος, Ευσταθίου Κωνσταντίνος)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ